Storkontrakt

Storkontrakt

– Jeg legger ikke skjul på denne kontrakten er jeg svært kry over. – For oss er dette en kontrakt som vil bety svært mye, sier Roger Rasmussen etter Rasmussen Transport AS sikret seg en storkontrakt med Coop Nord.

Kontrakt til 50 millioner

faximile-coopavtale-900pxkai.nikolaisen@lofotposten.no
-Det betyr at bilene fra Rasmussen Tramsport AS blir å gå i skytteltrafikk melllom Tromsø og Lofoten

Det sier Roger Rasmussen etter at det ble klart at Rasmussen Transport AS sikret seg en kontrakt med Coop Nord verdt 50 millioner over fem år.

-Vi kjørte for Coop fram til 1995, da andre overtok. Da vi i vinter fikk vi en forespørsel fra Coop om all kjøring av dagligvare til Lofoten trodde jeg først det bare var en prissondering. Etter hvert skjønte jeg at de faktisk ville vi skulle ha den kjøringen. Tirsdag i forrige uke skrev vi under kontrakten som varer fra 1.1 2011 og i fem år. Jeg legger ikke skjul på at denne kontrakten er jeg svært kry over, sier Roger Rasmussen.

-Det at en aktør som Coop vil ha oss betyr det vi gjør blir lagt merke til, legger han til. Kontrakten gjelder all dagligvare, kjøl, og frys fra Coop-lageret i Tromsø.
-Det blir å gå syv vogntog hver uke til og fra Lofoten. Coop krever det alle nyeste av avgassteknologi, i tillegg til spesialskap på bilene. Det betyr at vi blir å kjøpe inn nytt utstyr, slår Rasmussen fast.

Denne kontrakten betyr flere arbeidsplasser i Flakstad-bedriften. -Bare for å betjene denne kontrakten vil vi ansette seks nye personer. Dette er uten tvil stort for oss, sier stolt Roger Rasmussen. Administrerende direktør i Coop Nord, Sigmund Lindgaard bekrefter at Rasmussen var førstevalget. -Butikkene i Lofoten ville ha Ramsussen som transportør, og vi er svært glad for det gikk i orden. Når det gjelder kostnader så ser vi på totalen for transporten i nord, ikke bare en rute, sier Lindgaard som sier daglivaretransport er svært utfordrende.